banner113

Gazipaşadaki banka çalışanından haber alınamıyor!

banner106

Gazipaşa İlçesi'nde özel banka çalışanı 28 yaşındaki Ömer Kundakcı'dan 4 gündür haber alınamadı.

Gazipaşadaki banka çalışanından haber alınamıyor!
10 Haziran 2017 Cumartesi 11:51

banner108
banner238
Gazipaşa Cumhuriyet Mahallesi'nde arkadaşıyla birlikte oturan ve özel bir bankada gişe görevlisi olarak çalışan 28 yaşındaki Ömer Kundakcı, 26 Mayıs Cuma akşamı, ertesi sabah gireceği bankacılıkla ilgili SPK sınavı için evden ayrıldı. Cumartesi günü sınav çıkışı yakınlarıyla telefonla görüşen Ömer Kundakcı'dan bir daha haber alınamadı. Bir süre Kundakcı'ya ulaşmaya çalışan yakınları başarılı olamayınca polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.
Ağabey 33 yaşındaki Mehmet Akif Kundakcı, kardeşiyle en son telefonda görüştüğünü, "Arkadaşlarımla görüşüp Manavgat'a sana uğrayacağım" dediğini ve sonrasında bir daha telefonuna ulaşamadığını söyledi. Mehmet Akif Kundakcı, "Kardeşim SPK sınavına gitmek için 26 Mayıs akşamı evinden ayrılarak Antalya'ya gitti. Cumartesi günü sınavdan çıktıktan sonra saat 13.00 gibi telefonla görüştük "Yanıma Manavgat'a uğra" dedim. Kardeşim de "Önce buradaki arkadaşlarımla bir görüşeyim ondan sonra yanına uğrayacağım" dedi. 

Daha sonra aradım ama telefona ulaşamadım. 'Şarjı bitmiştir' düşüncesiyle aklıma bir şey gelmedi, pazartesi sabah arkadaşları beni arayana kadar. Arkadaşları işe gelmediğini söyledi. Öğrenince panik olduk, yanımda bulunan babam Gazipaşa'ya giderek banka müdürü ile birlikte kayıp başvurusunu yaptı. Sonradan öğrendik 112'yi arıyor. Sağlık bölümünü tuşluyor ve 6 saniye sonra sinyal gidiyor. Sinyalin MarkAntalya civarında olduğu anlaşıldı ama bir sonuca ulaşılamadı. 4 günden bu yana her yerde kardeşimi arıyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" diye konuştu.
Mehmet Akif Kundakcı, kardeşi Ömer Kundakcı'yı görenlerin insanlık namına polis ve jandarmayı arayıp bilgi vermesini istedi.
Ömer Kundakcı'nın bulunması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Banka yetkilileri Kundakcı'nın bankada hesabında bir miktar açık olduğu bilgisini polisle paylaştı.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.