banner113

Güle güle, yolunuz açık olsun

banner106

İzmir’in Tire ilçesine tayini çıkan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e veda ziyaretinde bulundu.

Güle güle, yolunuz açık olsun
12 Aralık 2016 Pazartesi 13:07

banner108
banner238
İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile İzmir'in Tire ilçesine tayini çıkan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven veda ziyaretlerine başladı. Kaymakam Tanrıseven Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek vedalaştı. Alanya’da 2 yıl 3 ay görev yaptığını ve bu süre içinde her kurumla olduğu gibi Alanya Belediyesi ile de uyum içinde çalıştıklarını belirten Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ‘’Belediye Başkanımız ve ekibi ile bu görev yaptığımız süre içinde uyumlu çalıştık. Halkla ve kurumlarla hep iç içe olduk. Alanya’da görev yapmaktan son derece mutlu oldum. 2 yıl boyunca birlikte çalıştığımız Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

Kaymakam Hasan Tanrıseven’e Alanya’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kaymakamımız ile görev yaptığı süre boyunca istişare içinde çalıştık. Sayın Tanrıseven’e ilçemize yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dilerim" dedi. Başkan Yücel, Kaymakam Tanrıseven’e ziyaretin ardından ipek kozasından yapılan bir tablo hediye etti. 
 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.