banner113

Güney: Kadınlar bu ülkenin temel direği

banner106

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çalışan kadınları ziyaret ederek çiçekle günlerini kutladı.

Güney: Kadınlar bu ülkenin temel direği
08 Mart 2018 Perşembe 15:21

banner108
banner238
8 Mart Dünya Kadınlar Günü her yerde farklı etkinliklerle kutlanırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Hizmet Birimi Temizlik İşleri ekibinde çalışanları ziyaret etti. Temizlik ekibinde çalışan kadınları bulundukları çalışma alanında Temizlik Ekibi sorumlusu Fatih Karaçolak’la birlikte ziyaret eden Güney, birer buket çiçek vererek 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı. Oldukça mutlu olan çalışan kadılar bu jestinden dolayı Güney’e teşekkür etti.
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ bugün Dünya Kadınlar Günü, kadınlarımız her alanda erkeklerle birlikte çalışma hayatına katkıda bulunmasının yanında ev işleri ve çocuk büyütme konusunda da büyük özveri göstererek kutsal bir görevi yerine getirmekteler. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu nedenle biz de saha alın teriyle bir çok kişiden daha zor işte çalışan kadınlarımızı ziyaret ederek 8 Mart Kadınlar Gününü kutlamak istedik. “ dedi.  


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.