banner113

İhtiyaç sahiplerine 17 çeşit erzak

banner106

Alanya Belediyesi, her yıl Ramazan ayı öncesinde yardıma muhtaç ailelere yönelik gerçekleştirdiği Ramazan Paketi dağıtım işlemini bu yıl da sürdürüyor.

İhtiyaç sahiplerine 17 çeşit erzak
30 Mayıs 2017 Salı 13:25

banner108
banner238
Alanya Belediyesi, Ramazan ayında da yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahipleri için hazırlanan 5 bin adet Ramazan kolisini dağıtılmaya başladı. 30 kişiden oluşan 8 ekip, kırsal mahallelerde dağıtım işlemini tamamlarken merkez ve beldelerde ise dağıtımın Ramazan ayının ilk haftasında bitmesi hedefleniyor.
17 KALEM ERZAK TİTİZLİKLE SEÇİLEN AİLELERE DAĞITILIYOR
TUİK verilerine göre yoksulluk sınırı altında yaşayan ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce içinde bulunduğu yaşam koşulları değerlendirildikten sonra yardıma muhtaç olduğunu belirlenen ailelere, erzak paketleri dağıtılmaya başlandı. İçinde makarnadan pirince, çaydan Türk Kahvesi’ne, kuru fasulyeden, nohuda 17 kalem temel gıda maddelerinin yer aldığı Ramazan erzak paketleri, büyük bir özen ile yardıma muhtaç ailelere dağıtılıyor.
YÜCEL: “RAMAZAN AYI SOSYAL YARDIMLAŞMA AYIDIR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayı münasebetiyle dağıtılacak olan yardım paketleri konusunda çok titiz davrandıklarını ve yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirtti. Başkan Yücel; “Ramazan ayı sosyal yardımlaşma ayı. Bu ay içinde belediyemiz sosyal yardımlara daha çok ağırlık verecek. Gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlar ile dar gelirli ailelerin bir nebze de olsa yükünü hafifletmek ve yüzlerini güldürmek istiyoruz. Bütçemiz ve gücümüzün yettiği ölçüde yardımlarımız devam edecek.” dedi.


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.