banner113

Karate antrenörümüz Serpil Barış Alanya da kalsın

banner106

Alanya İlçe Gençlik Spor müdürlüğü bünyesinde bulunan kareta spor dalının antrenörü Serpil Barış'ın Alanya'da kalması için imza kampanyası başlatıldı.

Karate antrenörümüz Serpil Barış Alanya da kalsın
16 Şubat 2018 Cuma 08:50

banner108
banner238

Veli Nicole Uysal yaptığı açıklamasında şunları söyledi. Alanya Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda 200’den fazla çocuğa Karate dersi veren hocamız Serpil Barış, bir veli ile yaşanan anlaşmazlık sonucunda polis merkezine gidip şikayetçi olduktan ve dava süreci başladıktan tam iki ay sonra aynı veli tarafından asılsız iddialarda bulunularak BİMER’e şikayet edilmiştir. Bu şikayetin sonucunda iddiaların araştırılması üzerine teftiş geçirmiştir. Teftiş sonucunda iddiaların asılsızlığı kanıtlanmış ve kendisi aklanmıştır. Buna rağmen hocamızın artık görevine TEKİRDAĞ ilinde devam edeceğini öğrendik. Bu ani görev yeri değişikliği nedeni ile mağdur olduk. 
19 YILDIR ALANYA'DA 
Bir kişinin temellendiremediği memnuniyetsizliği yüzünden çocuklarımızın çok sevdiği, 19 yıldır Alanya’da binlerce çocuğa Karate sporunu ve kendini çok sevdirmiş, her gün mesai saatleri dışında dahi olmak üzere dört saat karate dersi vermiş, milli sporcular yetiştirmiş, kendisi de Türk Karate Milli Takımı’nda defalarca sporculuk ve antrenörlük yapmış Serpil Hocamızın ve dolayısıyla çocuklarımızın bu şekilde cezalandırılmasını istemiyoruz. Ders saatleri dışında da çocuklarımızın her türlü problemleriyle ilgilenen, bizzat diş doktoruna bile götüren bir Karate eğitmeninden bahsediyoruz, onları dinleyen, sorunları için biz velilerle konuşan, herkese destek olan hocamız, her türlü turnuva giderlerini bizzat karşılamakla kalmayıp, imkanı olmayan çocuklarımızın masraflarını da bizzat üstlenip onları hayatlarında belki de hiç görmedikleri illere götürüp maç yapmalarını da sağlıyor. 
ÇOĞU ZAMAN KENDİ CEBİNDEN KARŞILIYOR
İhtiyacı olan çocukların şahsına yaptığı ekipman ve malzeme yardımlarını da kendi cebinden karşılıyor. Akşam antrenman çıkışlarında uzaktan gelen çocukları evlerine kadar bizzat kendi arabasıyla bırakıyor. Veliler olarak defalarca ücret karşılığı ders vermesini istememize rağmen asla GSGM dışında ders vermeyen, yeri geldiğinde çocuklarımız daha iyi ortamlarda çalışabilsin diye tuvaletleri bile kendi temizleyecek kadar mütevazı hocamız kendi özel zamanında da çocuklara vakit ayıran, sosyal etkinlikler düzenleyen, bütün bir sınıfını alıp sinemaya, aquaparklara ve daha pek çok yerlere götürüyor. Diğer pek çok velinin de Kabul edeceği üzere kendisi ailemizden biridir. Çocuklarımızın gelişiminde önemli bir paya sahiptir. Hocamızın Tekirdağ’a gitmesini ve yıllardır bu spora hocalarıyla emek veren, bıkmadan devam eden, hayalleri olan çocuklarımızın biricik hocalarından böyle haksız şekilde ayrılmak zorunda bırakılmalarını istemiyoruz. Lütfen bize destek olun. Sesimizi duyacaklarına yürekten inanıyorum.

https://www.change.org/

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.