banner113

Kentsel dönüşüme Toklu'dan sonra Türkdoğan'da "EVET" dedi!

banner106

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden Kentsel dönüşüm ofisini ziyaret ettiler.

Kentsel dönüşüme Toklu'dan sonra Türkdoğan'da "EVET" dedi!
27 Aralık 2019 Cuma 16:02

banner108
banner238
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'nun ardından MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'da kentsel dönüşüm projesini onayladı
ÇOK ŞEFFAF BİR PROJE
Kentsel dönüşümden sorumlu Murat Satı'dan avan projesi hakkında bilgi alan MHP'liler, memnun kaldı. Türkdoğan, Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'nın sorularını yanıtlayarak "Öncelikle Alanya belediye başkanımız ve personelini kutlamak istiyorum. Ellerini taşın altına koymuşlar. İlgili müdürümüzden bilgi aldık. Şunu söylemek isterim ki. Biz avan projesinden çok memnun kaldık. Sorularımızı sorduk ve içtenlikle cevaplarımızı aldık. Sayın Cumhuriyet Mahallesi sakinlerininde bu ofisimizi ziyaret etmelerini öneriyoruz. Fikir ve düşüncelerini iletmelerini ve projeye katkıda bulunmalarını tavsiye ediyoruz. Kafalarında oluşan soru işaretleri içtenlikle burada görevlilere sorabilirler. Biz projeden çok memnun kaldık. İnanın Alanya'nın geleceği açısından son derece şeffaf bir proje olmuş"

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.