banner113

Kestel son dakika golüyle

banner106

Kestelspor, Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta 19. Hafta mücadelesinde Milli Egemenlik Stadında konuk ettiği Bucak Oğuzhanspor'u son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.

Kestel son dakika golüyle
24 Şubat 2020 Pazartesi 09:00

banner108
banner238
BAL 7. Grup 19'ncu hafta mücadelesinde Kestelspor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor Milli Egemenlik Stadında karşı karşıya geldi. Maça ev sahibi ekip Kestelspor, kazanma arzusu ile hızlı ve istekli bir oyunla, konuk ekip ise kontrollü bir oyunla başladı. Savunma güvenliğini ön planda tutan konuk ekip hızlı ataklarla gol ararken, Kestelspor, rakip kaleye kanatlardan gitmek istedi. Topa daha fazla sahip olan ve Kestelspor, pozisyon üretmekte ise yetersiz kaldı. Kestelspor, 32. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Mehmet'in kafa golüyle 1-0'lık skor üstünlüğünü yakaladı.


Mücadelede ilk devre 1-0 Kestelspor'un üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın 2'nci yarısı ilk devreye göre daha sert ve daha çekişmeli geçti. Beraberlik golü için Kestelspor kalesinde daha fazla gelmeye başlayan konuk ekip Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, savunmada açıklar vermeye başladı. Kestelspor, konuk ekibin kalesinde ilk devreye göre daha net fırsatlar yakalamasına rağmen, son vuruşlardaki beceriksizlikten dolayı bu fırsatlardan yararlanamadı. Dakikalar 90'ı gösterirken konuk ekip Oğuzhanspor, kontraatakta Feyzan Furkan ile skoru eşitledi.

Kestelspor tribünlerinin ofsayt gerekçesiyle bu gole tepki gösterirken, maçın hakemi Yaşar Can Temizel golü verdi. Golü atan Feyzan Furkan, gol sevincini abartınca tribünlerin tepkisini aldı. Maçın uzatma dakikaları başladığında Kestelspor korner atışında yeniden skor üstünlüğünü yakaladı. Korner atışında kafalardan seken ve cezaalanı içinde oluşan karambolde topa son dokunan Emre Çağlar, maçın skorunu belirleyen gole adını yazdırdı. Kestelspor'un golünün ardından tribünlere hareket yapan ve taraftarı tahrik eden konuk ekipten Feyzan Furkan kırmızı kartla oyundan atıldı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.