banner113

Küçük izciler hayvan barınağında

banner106

Alanya Belediyesi Demirtaş Hayvan Barınağı, küçük izci dostlarını ağırladı. Çeşitli okullardan gelen öğrenciler, barınaktaki hayvanlar için mama bağışında bulundu

Küçük izciler hayvan barınağında
05 Aralık 2018 Çarşamba 16:10

banner108
banner238
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya’ya kazandırdığı Türkiye’nin en kapsamlı ve modern hayvan barınağına Mahmutlar Yenimahalle İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri ziyaret ettiler. Yenimahalle İlkokulu izci sınıfı öğrencilerini Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi kapısında Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali Yavuz karşıladı. Veteriner İşleri Müdürü Ali Yavuz öğretmen ve öğrencilere barınak ile ilgili bilgi verip, üniteleri gezdirdi. Hayvan Barınağı çalışanları da öğrencilerin sorularını yanıtlayıp, onlarla yakından ilgilendi.
SINIF ÖGRETMENİ; ’’BAZI ŞEYLERİ KÜÇÜK YAŞTA VERMEK GEREKİR’’
‘’Bazı şeyleri küçük yaşta öğretmeliyiz çocuklarımıza. Biz Mahmutlar Yenimahalle İlkokulu öğretmenleri olarak İzci Sınıfımız öğrencilerine izcilik faaliyetleri çerçevesinde hayvan sevgisini aşılamak istiyoruz. Hayvanları sokağa bırakırlarsa başlarına neler gelebileceğini ve sonrasında ne durumlara düştüğünü göstermiş olduk’’ dedi.
Ziyarette, özellikle yavru köpekler öğrencilerin ilgi odağı oldu. Köpeklerle yakından ilgilenen öğrenciler, yanlarında getirdikleri yiyeceklerle barınaktaki hayvanları beslediler.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.