banner113

Mahmutseydi muhtarını isyan ettiren konu..:!

banner106

Alanya'nın yaylası olan Mahmutseydi de son yıllarda yapılan yüksek katlı binalar, muhtarı isyan ettirdi...!

Mahmutseydi muhtarını isyan ettiren konu..:!
19 Mayıs 2017 Cuma 14:28

banner108
banner238

Mahmutseydi Muhtarı Mehmet Kanmaz, mahallesine yapılan yüksek katlara itiraz ederek şunları söyledi. Muhtarlık iptal mı oldu acaba! Mahmutseydi mahallemize sürekli inşaat yapılmakta. Köylünün şikayeti üzerine muhtarlık olarak konu ile ilgili bilgi amaçlı olarak yaptığımız ziyaretlerde, inşaat sahipleri biz belediye'den izin aldık, siz karışamazsınız diye cevap alıyoruz. Doğal olarak sorumluluk alanımızdaki durumu belediye'ye bildiriyoruz. Devamın da o kişilerle tatsızlık yaşıyoruz. 
Belediye izin veriyorsa kontrolünü de yapmaları. İzin farklı yapılan işler farklı olabiliyor. Yetkililerin konuya daha duyarlı davranmasını istiyoruz. Muhtarlık olarak bizim fikrimizi soran yok. Bizim pozisyonumuz ne bilmiyoruz. Seçilmiş kişi olarak halka hesap veriyoruz. Birileri de bize bilgi versin. Tabiki muhtarlığımız devam ediyor. 
DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM
Tüm Mahmutseydi halkından konu ile ilgili duyarlı olmasını rica ediyorum. Köyümüze yapılacak çok katlı büyük binalara hep beraber karşı çıkalım. Tepkimizi  gösterelim. Köyümüze sahip çıkalım. Başka Mahmutseydi yok. Genç arkadaşlar bu konu sizleri daha çok ilgilendiriyor" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.