banner113

Sgk İl Müdürü Deniz'den ödeme uyarısı

banner106

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, borçlarını yapılandırdığı halde ilk taksitini veya peşin tutarını ödemeyen işveren ve sigortalıları, mağdur olmamaları için uyardı.

Sgk İl Müdürü Deniz'den ödeme uyarısı
29 Mayıs 2017 Pazartesi 17:09

banner108
banner238
SGK Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, sosyal güvenlik prim borçları ile vergi borçlarının 6736 sayılı yasa kapsamında yeniden yapılandırıldığını, kanun hükümlerinden yararlanan vatandaşlara, yapılandırılan tutarları peşin veya taksitler halinde ödeme imkanı verildiğini söyledi.
31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödeme yapmayan vatandaşların yapılandırmadan doğan avantajları kaybedeceklerini ifade eden Deniz, "Yapılandırmanın devam edebilmesi için 31 Mayıs 2017'ye kadar ödemelerin yapılması büyük önem taşımaktadır. Aksi takdirde kanundan yararlanma hakkı kaybedilecektir. Özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan ve cari ay primlerini de teşvikli olarak ödemeye imkan getiren bu haktan yararlanmak için tanınmış olan bu son şansın kaçırılmaması gerekir" dedi.
Yapılandırması bozulan işverenlerin, yeni yapılandırma kanunundan faydalanamayacağını dile getiren Deniz, yapılandırmanın devamı için 31 Mayıs'a kadar ödeme yapılması gerektiğini kaydetti. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.