banner113

THK Alanya takdir edilecek çalışma 

banner106

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, THK Alanya Şubesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulunda yapılan Model Uçak Kursu sona erdi.  Kursiyerlere sertifikaları törenle teslim edildi. 

THK Alanya takdir edilecek çalışma 
14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:26

banner108
banner238
Alanya İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Er, THK Alanya Şube Sorumlusu Emine Keyaoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Selda Akın, AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun, Okul Müdürü Ahmet Ünalan öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı tören okul konferans salonunda gerçekleşti.
20 ÖĞRENCİYE SERTİFİKA
THK eğitmeni Mustafa Tekin'in verdiği eğitime devam eden 20 öğrenci sertifika aldı. Öğrenciler törene model uçakları ile katıldı. Törende konuşan THK Alanya Şube Sorumlusu Emine Keyaoğlu, kurum çalışmalarından söz etti ve öğrencilere THK'nın tarihsel süreçte neler yaptığını video eşliğinde anlattı.

THK'YI KUTLUYORUM
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise konuşmasında akademik başarı kadar sosyal başarının önemine dikkat çekti. Er öğrencilerine "bu tür kurslar ile sosyal projelerde yer alın. Bu çok önemli"dedi.
KOZA ÇİÇEĞİNDEN TABLO
Tören sertifikaların dağıtımı ile sürdü. Tören sonunda THK Şube Sorumlusu Keyaoğlu, eğitime ve kurum çalışmalarına sağladığı katkı nedeniyle Müdür Er'e koza çiçeğinden tablo hediye etti.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.