banner113

Turistleri Alanya'dan alan transfer aracı kaza yaptı

banner106

Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan havalimanı transfer aracının 2 araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i Alman turist olmak üzere 4 kişi yaralandı. 

Turistleri Alanya'dan alan transfer aracı kaza yaptı
29 Haziran 2018 Cuma 15:56

banner108
banner238

Kaza Sorgun Otogar kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alanya'dan aralarında yabancı turistlerinde bulunduğu yolcuları Antalya Havalimanına götürmekte olan Ahmet D.'nin kullandığı 07 ABN 609 plakalı transfer aracı, Sorgun Bulvarı'ndan çevre yoluna çıkmakta olan Veli E.'nin kullandığı 07 LY 539 ve Osman Kara'nın kullandığı 07 ABC 586 plakalı araçlara çarptı. 
TURİSTLER YARALANDI
Araçların hurdaya döndüğü feci kazada otomobil sürücüleri Osman K. ve Veli E. otomobilde yolcu olarak bulunan Esra K. ile transfer aracında bulunan Mechthilde Flamm isimli Alman uyruklu turist yaralandı. Manavgat'ta çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Kaza anı yol kenarında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansırken transfer aracının kırmızı ışık ihlali yaptığı görüldü.
Diğer taraftan kazanın ardından transfer aracıyla havalimanına gitmekte olan yerli ve yabancı yolcular uzun süre olay yerinde bekledikten sonra taksilerle havalimanına gönderildi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.