banner113

Ünlü Psikolog Alanyalılarla buluştu

banner106

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, Nerdek Kafe'de söyleşi ve imza günü düzenledi. Gençlik yıllarını Alanya'da geçiren ünlü Psikolog ve yazar Esra Ezmeci, ALTSO da 23 Mart günü gerçekleştireceği seminer öncesi Alanya'da ki takipçileri ile bir araya geldi. 

Ünlü Psikolog Alanyalılarla buluştu
22 Mart 2019 Cuma 21:54

banner108
banner238


Özkan Kırtasiye ve Kaptan Anaokulu'un katkıları ile gerçekleşen söyleşi ve imza gününe çok sayıda kişi katıldı. Ezmeci, gerçekleştirdiği söyleşide, süt lekesi isimli kitabında yer alan hikayeyi anlatırken, katılımcıların sorularını yanıtladı. Ezmeci, ilk kitabı ‘Süt Lekesi’nin ikinci bölümünün yer aldığı yeni kitabının Ekim ayı içerisinde raflarda yerini alacak. 
MEHMET ÖZKAN ÖĞRETMENİ EMİNOĞLU'NU UNUTMADI

Söyleşi sonrası Özkan Kırtasiye sahibi Mehmet Özkan, Esra Ezmeci ye çiçek takdim etti. Özkan, çiçek takdimi sonrası plaket sunması için Köy Enstitüleri mezunu Gezici Başöğretmen ve Hayat Hanım İlk Öğretim Okulu eski müdürü merhum Hasan Eminoğlu'nun eşi Nafia Eminoğlu'nu çağırdığı anda duygusal anlar yaşadı. Emekli öğretmen Mehmet Özkan'ın da öğretmenliğini yapan merhum Hasan Eminoğlu adına plaketi eşi Nafia Eminoğlu takdim etti.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.