banner113

Yücel'in karnesine "Devlet" not verecek!

banner106

MHP Lideri Bahçeli'nin katılımı ile Antalya'da MHP'li belediye başkanlarının bir araya geleceği kamp programı bu yıl da gerçekleştirilecek. Kampta Başkan Yücel, MHP Lideri Bahçeli'ye 1 yıllık çalışmalarını içeren faaliyet raporunu sunacak

Yücel'in karnesine "Devlet" not verecek!
10 Mart 2020 Salı 08:59

banner108
banner238
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) her yıl geleneksel hale gelen Antalya kampı bu yıl da  27- 29 Mart'ta gerçekleşecek.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de bulunduğu 234 belediye başkanıyla 2 gün sürecek kampa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri katılacak. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Antalya kampının hem açılışında hem de kapanışında Genel Başkan Devlet Bahçeli belediye başkanları ve partililere hitap edecek.
BAŞKANLARIN KARNELERİNE BAKILACAK
MHP Lideri Bahçeli, belediye başkanlarından bugüne kadar belediyelerde ne yaptığına ve taahhütlerinin ne kadarını gerçekleştirdiklerine dair bir rapor hazırlamalarını istedi. Belediye başkanları hazırladıkları raporu Antalya’daki kampta MHP lideri Bahçeli’ye sunacak. Bahçeli, belediye başkanlarının bir yıllık performanslarını değerlendirecek. Antalya'da seçim vaatlerinin yanısıra belediye başkanlarının bütçe disiplini , personel konusunda yaptığı çalışmalar da ayrıntılı olarak değerlendirilecek.
BAHÇELİ TAVSİYEDE BULUNACAK
MHP lideri, partinin ‘üretken belediyecilik’ anlayışının daha aktif kullanılması konusunda belediye başkanlarına tavsiyelerde bulunacak. Bu arada "imar mevzuatı" ile Büyükşehir Belediye Kanunu da MHP'nin Antalya kampının gündeminde olacak. Bu başlıklarla ilgili ayrıntılı bir sunum gerçekleştirileceği belirtildi. Antalya kampınının gündemini iç ve dış siyasi gelişmeler de oluşturacak.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.