banner113

Yunanistan açıkladı. Turiste Ne test ne karantina!

banner106

Yunanistan, 1 Temmuz'dan itibaren başlaması beklenen uçuşlar sonrası ülkeye gelenlere korona testi yapmayacağını, karantina uygulamayacağını açıkladı.

Yunanistan açıkladı. Turiste Ne test ne karantina!
21 Mayıs 2020 Perşembe 15:49

banner108
banner238

Yunanistan Turizm Bakanı Haris Theoharis, 1 Temmuz'dan itibaren yaygın olarak başlaması beklenen uçuşlar sonrası ülkeye gelen ziyaretçilere Covid-19 testi yapmayacağını ve karantina uygulamayacağını açıkladı. Theoharis, ancak Sağlık Bakanlığı yetkililerinin gerekli gördükleri yerlerde test yapabileceklerini söyledi.

15 Haziran’da Atina, 1 Temmuz’da tüm havalimanları

Turizm endüstrisinin yeniden faaliyetlerine başlaması için hazırlanan kapsamlı önlemleri açıklayan Haris Theoharis, 15 Haziran'dan itibaren sadece Atina Havalimanı'yla başlayacak olan uçuşların, 1 Temmuz itibariyle ülkenin diğer havalimanlarını kapsayacak şekilde genişletileceğini duyurdu.

Turizm bölgelerindeki sağlık alt yapısı güçlendirilecek

Ülkeye ilk turist girişlerinin Bulgaristan gibi Balkan ülkelerinden ve Almanya gibi Kuzey Avrupa ülkelerinden gerçekleşmesini beklediklerini kaydeden Yunan Bakan, özellikle turizm destinasyonlardaki sağlık kapasitesinin güçlendirileceğini, test ve doktor imkanlarının arttırılacağını belirtti. Bakan ayrıca, olası vakalar için karantina alanları oluşturulmasını ve bu vakaların tedavisini de içeren eylem planı hazıladıklarını kaydetti.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.