banner113

Zoru başaramadık

banner106

Alanya Belediyespor 1. Lig Erkekler Voleybol Takımı bugün Saat 12.00'de yarı final karşılaşmalarının ikincisini Sorgun Belediyespor ile yaptı.

Zoru başaramadık
07 Nisan 2019 Pazar 18:08

banner108
banner238

Kayseri Atatürk Spor Salonu'nda kıran kırana yapılan mücadelede Lig'in en güçlü takımlarından biri olan Sorgun Belediyespor karşısında temsilcimiz sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
Gösterdiği performans karşısında izleyicilerin sempatisini kazanan Kırmızı-Beyazlı takımımız yarın Akkuş Belediyespor ile karşılaşacak.

ERKEN: "HENÜZ HERŞEY BİTMEDİ"

Takımı yalnız bırakmayarak yarı final mücadelelerinin başından beri Kayseri'de takımın yanında bulunan Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, temsilcimizin Sorgun Belediyespor karşısında müthiş mücadele verdiğini açıkladı.
Erken, "Müthiş mücadeleden mağlup ayrıldık. Fakat gösterdiği enerji ve çabayla taraflı tarafsız herkesin sempatisini toplayan takımımız, enerjik ruhunu ve Alanya'yı temsil etmenin gururuyla birlikte müthiş bir mücadele vermiştir.
Bundan sonra Akkuş Belediyespor maçı var. Akkuş maçını kazanıp diğer takımların birbirleriyle mücadelesini bekleyeceğiz. Henüz herşey bitmedi. Bu konuda takımımızı tebrik eder kutlarım."  dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.