banner113

Alanya-Antalya etabı start aldı

banner106

54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun ikinci etabı Alanya’dan start aldı. 20 takımdan 137 sporcu Alanya-Antalya etabı için 154.1 km pedal çevirecek.

Alanya-Antalya etabı start aldı
10 Ekim 2018 Çarşamba 11:33

banner108
banner238

Alanya – Antalya etabı için İskele Şelale Meydanı’ndan start alındı. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı startı birlikte verdi. Konya etabında genel klasman lideri olan Maximiliano Richeze bu başarısıyla 2. etap olan Alanya-Antalya yarışında Turkuaz mayosu ile yarışıyor.
BAŞKAN YÜCEL, “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 54. yılında ikinci etap startını Alanya’mızdan verdik. Alanya’mızın ve ülkemizin tanıtımı için çok önemli olan bu organizasyonun kazasız belasız tamamlanmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

TUR İSTANBUL’DA TAMAMLANACAK
54. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 3. etabı Fethiye-Marmaris arasında gerçekleştirilecek. Marmaris-Selçuk arasındaki 4. etabın ardından Selçuk’tan başlayacak 5. etap Manisa’da tamamlanacak. Turun son etabı ise Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa’dan start alacak ve üç imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul’daki büyük finişle, yaklaşık 950 kilometrelik dünyanın tek kıtalararası bisiklet turu tamamlanmış olacak. 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.