banner113

Alanya'da Nazmiye teyze ve oğlu sıcak yuvasına kavuştlar!

banner106

12 yıldır komşularında misafir olmak zorunda kalan Nazmiye Öztürk (55) ve oğlu Hüseyin Öztürk, Alanya Belediyesi ve Türk Kızılay Derneği Alanya Şubesi iş birliğinde yapılan çalışma neticesinde sıcak yuvasına kavuştu.

Alanya'da Nazmiye teyze ve oğlu sıcak yuvasına kavuştlar!
10 Aralık 2020 Perşembe 15:12

banner108
banner238


Demirtaş Mahallesi Beldibi Köyü’nde yaşayan 55 yaşındaki Nazmiye Öztürk ve oğlu Hüseyin Öztürk’ün yıllardır hasretini çektiği sıcak yuva özlemini, Alanya Belediyesi ve Türk Kızılay Derneği Alanya Şubesi giderdi. Maddi sıkıntılar yüzünden 12 senedir komşularında misafir olmak zorunda kalan Nazmiye Öztürk ve oğlu Hüseyin Öztürk’e teslim edildi.

NURGÜL: “NAZMİYE ABLAMIZA YENİ EVİ HUZUR GETİRSİN”
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül, Nazmiye Öztürk’ü sıcak bir yuvaya kavuşturdukları için mutlu olduklarını vurgulayarak şunları söyledi; “Alanya belediyesi ve Türk Kızılay Derneği Alanya Şubesi ile iş birliğinde gerçekleştirdiğimiz çalışma neticesinde Nazmiye ablamızı ve oğlu Hüseyin’i sıcak yuvasına kavuşturduk. Nazmiye Öztürk’ün talebi Belediyemize ulaştığı anda Başkanımız Adem Murat Yücel, konuyla yakından ilgilenerek ivedilikle evin yapılmasını söyledi. Biz de Fen İşleri Müdürlüğümüzle birlikte en hızlı şekilde gerekli işlemleri gerçekleştirerek, bugün evi Nazmiye ablamıza teslim ettik. Hayırlı olsun. Sıcak yuvalarında mutlu bir ömür diliyorum.”

DİKİCİ: “NEREDE BİR İYİLİK VAR İSE ORADA BİZLER VARIZ”
Ekibiyle birlikte ev teslimi için Beldibi Köyü’ne gelen Türk Kızılay Derneği Alanya Şube Başkanı Dr. Mehmet Dikici yaptığı açıklamada, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ederken şöyle konuştu; “Herhangi bir yerde insanların kalbine dokunabilecek bir iyilik varsa orada bizler varız. Nazmiye ablamıza da ekip arkadaşlarımızla ulaştık. Yıllardır komşularında kaldığını öğrendik. Ardından hemen Alanya Belediyesi ile iletişime geçtik ve sağ olsun Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibi konuyla yakından ilgilendi. Nihayetinde hayırseverlerin de desteğini alarak Alanya Belediyesi ile güzel bir iş birliğiyle Nazmiye ablamızı yeni yuvasına kavuşturduk. Kendisine ve oğluna hayırlı olmasını diliyorum.”

Evini teslim alan Nazmiye Öztürk ve oğlu Hüseyin Öztürk de mutluluklarını ifade ederken sıcak yuvalarının yapımında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.  
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.