banner113

Alanya'da prestij caddesi olmayan sokak kalmayacak

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projelerinden prestij caddeleri çalışmaları, Stat Caddesi Lifoğlu Sokakta devam ediyor.

Alanya'da prestij caddesi olmayan sokak kalmayacak
27 Eylül 2018 Perşembe 15:03

banner108
banner238
İlk prestij caddeleri olan Alaiye, Kestel İsa Küçülmez ve Mahmutlar Atatürk Caddesi'nden sonra Kadıpaşa, Kızlarpınarı ve Hacet Mahallesi'nde yeni prestij caddeleri için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bisiklet yolu, kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Bostancıpınarı Caddesi, Kasapoğlu Sokak ve 602. Sokağın ardından çalışmalar Lifoğu Sokakta sürdürülüyor.

SIRADA TOSMUR VAR
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, aynı dosyada Tosmur Mahallesinde hayata geçirecekleri prestij cadde çalışmasının da bulunduğunu belirterek, merkezdeki çalışmanın ardından ekiplerin Tosmur’a geçeceğini söyledi. Başkan Yücel, “ Tosmur Mahallesinde çevre yolu kavşağından kemer köprüye kadar olan caddeyi yeniden düzenleyerek Tosmur’un prestij caddesi yapacağız. Kent hayatının tüm estetik güzelliklerini ve kolay ulaşım ile sürdürülebilir hizmetlerin keyfini tüm halkımıza sunmak istiyoruz. Bu yönde sürdürdüğümüz çalışmalar devam edecek” dedi..
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.