banner113

Alanya'da Ramazan etkinliği büyük ilgi görüyor

banner106

Alanya Belediyesi’nin her yıl Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirdiği Ramazan Şenlikleri’ne vatandaşlar bu yıl da büyük ilgi gösteriyor.

Alanya'da Ramazan etkinliği büyük ilgi görüyor
15 Haziran 2017 Perşembe 16:49

banner108
banner238
Alanya Belediyesi her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da bütünleştirici faaliyetlerini sürdürüyor. Alanya Belediye binası yanına ilk kez kurulan Ramazan Meydanı, her akşam iftardan sonra vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Eski ramazanları hatırlatan dekorlarıyla dikkat çeken meydanda, vatandaşlara yönelik birçok faaliyet yer alıyor.
HAYALBAZ OYUN ATÖLYESİ’NDEN 4 GÖSTERİ
Hayalbaz Oyun Atölyesi, Alanya Belediyesi Ramazan Meydanı’nda bu Ramazan ayında 4 oyun sergiledi. 2’si gölge oyunu olan Karagöz’ün Diş Ağrısı ve Karagöz’ün Uzay Macerası diğer 2’sinde ise Evvel Zaman İçinde ve Bir Bavul Masal gösterileri sergilendi. Hayalbaz Oyun Atölyesi’nin Ramazan Şenlikleri kapsamında sergilediği gösteriler, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.
RAMAZAN MEYDANI’NDA KÜLTÜR DEVAM EDİYOR
Ramazan Meydanı’nda sahnelenen oyunların yanı sıra vatandaşların sohbet edebileceği alanlar, ikram çeşmesinden her akşam akan değişik tatlar ve daha birçok faaliyet Ramazan Meydanı’nda vatandaşları bekliyor. Meddah gösterileri, fasıl dinletisi, Türk Sanat Müziği, gölge oyunları ve Mehter Takımı konseriyle bugüne kadar vatandaşlara keyifli akşamlar yaşatan Ramazan Şenlikleri, Ramazan ayı boyunca devam edecek.  

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.