banner113

Alanya'da zabıta haftası kutlandı

banner106

Alanya’da Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıldönümü Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenle kutlandı. Törende bir konuşma yapan Zabıta Müdürü Hasan Akın, “Alanya’nın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat görevimizin başındayız.” dedi.

Alanya'da zabıta haftası kutlandı
03 Eylül 2018 Pazartesi 19:47

banner108
banner238

Alanya’da Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yıldönümü Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenle kutlandı. Törende bir konuşma yapan Zabıta Müdürü Hasan Akın, “Alanya’nın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat görevimizin başındayız.” dedi.
 
ZABITA 192 YAŞINDA
Alanya Belediyesi tarafından 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Zabıta Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Törene Alanya Belediye Başkan Vekili Emine Çalış, belediye meclis üyeleri,MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,  ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı,  Zabıtadan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Zabıta Müdürü Hasan Akın, belediye birim amirleri, oda başkanları ile zabıta personeli katıldı. Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın’ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
 ALANYA’NIN HUZURU İÇİN 24 SAAT GÖREVDEYİZ
Törenin ardından bir konuşma yapan Zabıta Müdürü Hasan Akın, ‘’192. Yaşını kutlayan ve  200 yıllık bir geçmişe sahip olan zabıta teşkilatı, günümüz şartlarına uygun şekilde başta düzen, sağlık ve huzur olmak üzere görevini layıkıyla ifa etmektedir. Zabıta müdürlüğümüz önce insan ve hizmet anlayışı ile çalışmakta olup, devlet geleneğinde şehir hayatının düzenini takip etmekle görevli bir teşkilat olarak hep var olmuştur. Bizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüyüz. Biliyorum yaptığımız görev zor bir görev, zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta mensubu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU ve BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ÇALIŞ’A ZİYARET
 Törenin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Zabıta Müdürü Hasan Akın, Zabıta Amiri Bülent Filiz ve Zabıta Komiserleri Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’yu makamında ziyaret ettiler. Zabıta Teşkilatı’nın 192. yılını kutlayan Kaymakam Harputlu, Alanya’da görev yapan zabıta personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Harputlu’nun ardından Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve zabıta ekipleri, Alanya Belediye Başkan Vekili Emine Çalış’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Vekili Çalış, zabıta teşkilatının 192. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, zabıta teşkilatına görevlerinde başarılar diledi. Zabıta Haftası etkinlikleri bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.