banner113

Alanya kent konseyi ziyaret turunda

banner106

Alanya Kent Konseyi Yönetim Kurulu ilçedeki çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdi. 

Alanya kent konseyi ziyaret turunda
17 Mayıs 2018 Perşembe 17:43

banner108
banner238
Önce AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Kent Konseyi yönetimi İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, "Alanya Kent Konseyi olarak her partiye eşit mesafedeyiz. 19 Mayıs'ta fener alayı düzenlenecek. Fener alayında hep beraber olalım" dedi. 

BAŞSAVCI EMRE DE ZİYARET EDİLDİ
Alanya Kent Konseyi yönetimi sonra Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özcan, "Konseyin meclisleri var. Biz çatı görevi görüyoruz. Her partiye eşit mesafedeyiz. 19 Mayıs'ta saat 21.00'de fener alayı düzenleyeceğiz" diye konuştu.
 "MEMLEKET İÇİN YAPILAN HER ŞEYİN YANINDAYIZ"
Başsavcı Emre de, "Bu memleket için yapılan her şeyin yanındayız" ifadelerini kullandı.  Özcan da, "Alanya, Türkiye'de bir örnek. 8 Mart'ta Atatürk Anıtı'nın önü her siyasi görüşten partilerin çelenkleriyle dolup taşıyor. Sonra da toplu fotoğraf çektiriliyor" dedi. 

"KAR AMACI GÜTMÜYORUZ"
Özcan, "Bu sene bir projemizi tamamladık. 15 bin su kabağı fidesi dağıttık. Bundan halk da memnun. Proje halkın tohumlar getirmesiyle başladı. Alanya Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve diğer kurumlar da bu projeni içinde varlar. Aynı zamanda Alaiye Şehitleri'miz var. Her yıl kasım ayında Alaiye Şehitliği'ne gidiyoruz. Buraya halkı da götürüyoruz. Kar amacı gütmüyoruz" diye konuştu.  Ziyarette Alanya’da gerçekleştirilen huzur operasyonları için Başsavcı Emre’ye teşekkür de edildi. 
BAŞHEKİM DE UNUTULMADI
Kent Konseyi yönetimi başsavcılığın ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş'ı ziyaret etti. Ziyarette Özcan, kent konseyi hakkında Başhekim Taşbaş'a bilgiler verdi. 

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DE ZİYARET EDİLDİ
Kent Konseyi hastane ziyaretinden Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başhekim Elif Akçalıoğlu'na konseyin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Birlikte yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu ziyaret sonunda anı fotoğraf çektirildi.

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.