banner113

Alanya Kent Konseyinin Su kabağı projesi devam edecek

banner106

Alanya Kent Konseyi’nin 2017 yılında başlattığı ‘Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi’ Alanya Belediyesi’nin desteği ile gelişmeye devam ediyor. Proje kapsamında yerel tohumlardan üretilen fideler vatandaşlara yeniden ücretsiz olarak dağıtıldı.

Alanya Kent Konseyinin Su kabağı projesi devam edecek
15 Mayıs 2020 Cuma 11:09

banner108
banner238

Cuma Pazarı’nda gerçekleşen ücretsiz fide dağıtımına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, , Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ile Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit katıldılar. Vatandaşlara ücretsiz fide dağıtımı yapan Başkan Yücel, 2017 yılından bu yana Kent Konseyi ile birlikte ‘Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi’ ile yaklaşık 35 bin su kabağı fidesini toprakla buluşturduklarını söyledi. Yücel, “O günden bu güne her yıl vatandaşlarımıza su kabağı fidelerini dağıtıyoruz. Su kabakları ürünlerini verdikten sonra Engelsiz Yaşam Merkezimizle, engelli vatandaşlarımızın uğraşısıyla birlikte şehrin çeşitli yerlerinde sergilenerek yeni cadde ve sokaklarda, sosyal donatı alanlarında kullanıyoruz. Ayrıca şehre bir renk, güzellik katıyor. Hem insanlara doğa sevgisini aşılıyoruz hem de bir uğraş oluyor. Bugüne kadar emek veren Kent Konseyi Başkanı Özcan’a teşekkür ediyorum.” dedi.
“PROJE GELİŞEREK DEVAM EDECEK”
Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan da konuşmasında Özcan da, “Halkımızın büyük ilgisiyle 2017 yılından bu yana su kabağı dağıtımı yapıyoruz. Başkan Yücel’in de desteğiyle hayata geçirdik. 35 bin adet fideyi halkımıza dağıttık. Bunların da ürünlerini Alanya Belediyesi değerlendiriyor. Halkla bütünleşmiş bir sosyal belediyecilik anlayışı anlamında güzel bir işlev yapıyoruz. Ben Yücel’e destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu projenin daha gelişerek devam edeceğini söylüyorum” diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.