banner113

Alanya lisesinde okuyan model Parlak'tan Arda Turan'ın...

banner106

Model Gizem Barlak, Arda Turan ve Berkay Şahin'in tartışmasında aynı mekanda olduğu hatta Turan'ın kendisine de saygısızlık yaptığını söyledi.

Alanya lisesinde okuyan model Parlak'tan Arda Turan'ın...
11 Ekim 2018 Perşembe 13:31

banner108
banner238

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın klibinde oynayan ve dünyaca ünlü yıldız Katy Perry'e benzerliğiyle dikkat çeken model Gizem Barlak, Arda Turan'ın Berkay Şahin'le kavgasında aynı mekanda olduğunu hatta futbolcunun kendisine de saygısızlık yaptığı söyledi.

"HANIMEFENDİYİ EĞLENDİRİN, BENDEN"
Yaşanan tartışma sonrasında konu hakkında tweet atan model, "Kavgada hemen sonra Arda Turan'ın yanına gidip konuşmaya çalıştım. 'Bak biz de burada eğleniyoruz ve bizim eğlencemizi bölüyorsun' dedim. O da garsonlara bağırarak 'hanımefendiyi yarın eğlendirin, benden'dedi" şeklinde konuştu.

GİZEM BARLAK KİMDİR?
1991 yılında aslen Ankara'da dünyaya gelen Gizem Barlak, Lise eğitimini Alanya'da tamamlamıştır. Ardından Üniversite eğitimi için İstanbul'a taşınmış ve Reklamcılık üzerine eğitim almıştır. Henüz 19 yaşında iken fotomodel olarak çalışmaya başlamış daha sonra, İstanbul Fashion Week'e katılmıştır. Kısa sürede bir çok defile'de boy göstermiş, Türkiye'de bir çok tasarımcı marka ile çalışmalar gerçekleştirmiştir.

NE OLMUŞTU?
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."


Olay sonrası açıklama yapan Arda Turan, "Basit bir tartışma yaşandı, ancak 'namus' meselesi gibi haberleştiriliyor" dedi. Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan Şahin ise yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.