banner113

Alanya macera parkında son rötuşlar!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kızılalan’da yapımı devam eden Macera Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, “Sezon öncesi çalışmalarımızı tamamlayarak, Macera Parkımızı Alanya halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Alanya macera parkında son rötuşlar!
06 Nisan 2022 Çarşamba 14:22

banner108
banner238

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mega projelerinden birisini daha tamamlıyor. Alanya’nın dört bir köşesinde Üretken Belediyecilik anlayışı ile cazibe merkezleri ve sosyal donatı alanları oluşturan Başkan Yücel, bugün birim müdürleri ile Kızılalan Mevki’nde bulunan Macera Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz yıl başlanan ve 100 dönümlük bir arazi üzerine kurulacak olan Macera Parkı’nın yüzde 90’lık kısmı tamamlandı ve açılış için son rötuşlar gerçekleştiriliyor. İçerisinde kır lokantası, idari bina, yöresel ürünler satış yeri, manej ve hayvan barınağı, ağaçlar arası yürüyüş parkuru, kader atlayışı, yarış parkurları, dev salıncak, ağaçlar arası raylı kayma hattı, paintball alanı, çocuk oyun alanı, trekking ve doğa yürüyüşü yapmaya uygun yürüyüş yolları gibi imkanlar bulunan mega projenin yaz sezonu öncesi hizmete açılması bekleniyor.

Macera Parkı’nda geniş çaplı bir inceleme yaparak, çalışmalar hakkında son bilgileri alan Başkan Yücel, “Bugün teknik ekiplerimiz ve müdürlerimizle birlikte yaklaşık bir yıldır çalışmaları devam eden Kızılalan Macera Parkı’ndayız. Şu ana kadar ihale koşulları içerisindeki çalışmaların yüzde 90’ı bitti. En kısa süre içerisinde tamamını bitirmeyi hedeflediğimiz Macera Parkı’na yeni fonksiyonlar ilave ederek inşallah yaz sezonu başlamadan halkımızın kullanımına açacağız. Hem çocuklarımızı hem de yetişkinlerimizi düşünerek ailelerin gün boyu zaman geçirebilecekleri bir etkinlik alanı olacak.” diyerek müjdeli haberi verdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.