banner113

ALSİAD’DAN CUMHURİYET YEMEĞİ 

banner106

Alanya Sanayici İş İnsanları Derneği ( ALSİAD), düzenlenen Cumhuriyet Yemeğinde bir araya geldi.

ALSİAD’DAN CUMHURİYET YEMEĞİ 
27 Ekim 2022 Perşembe 15:24

banner108
banner238

ALSİAD Yönetim Kurulu ve aileleri katıldı. Hoş bir atmosferde gerçekleştirilen etkinlikte konuşma yapan ALSİAD Başkanı Ali Kamburoğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yıl dönümü ve heyecanını ALSİAD ailesi olarak Cumhuriyet Yemeği’nde yaşadık” dedi.


‘BİZLERE VE GELECEK NESİLLERE DÜŞEN EN BÜYÜK GÖREV’
Cumhuriyetin verdiği güçle Türkiye’nin uluslararası camiada önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Kamburoğlu, “Devletimiz, Cumhuriyetin verdiği güç sayesinde uluslararası camiada önemli bir yere sahip olmuştur, Atatürk'ün getirmiş olduğu ilkelerin izinden ayrılmayarak, dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti' nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Bu duygu ve düşüncelere içerisinde herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silahlı arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi.
YENİ ÜYELERİN BERATLARI TAKDİM EDİLDİ
Başkanın konuşmasının ardından, ALSİAD ailesine yeni katılan üyelerin beratları Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi. Ses sanatçısı Ranya’ nın bize eşlik etmesi ile Cumhuriyet Yemeğimiz müzik ziyafeti eşliğinde devam etmiştir.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.