banner113

Antalya Giritliler Derneği, Ramazan etkinliklerinde!

banner106

Büyükşehir Belediyesi’nin 1 ay boyunca Antalyalılara nostalji yaşatacağı Ramazan Etkinlikleri tüm coşkusuyla sürüyor.

Antalya Giritliler Derneği, Ramazan etkinliklerinde!
11 Mayıs 2019 Cumartesi 10:26

banner108
banner238

Antalyalılar iftar sonrası etkinliklerin düzenlendiği Karaalioğlu Park’ına akın ederken, bir yandan çaylarını yudumluyor, bir yandan da alışveriş yapıyor. Antalyalılar her gece farklı bir etkinliğin düzenlendiği organizasyonda keyifli saatler geçiriyor.


Serpil Doğan konser verdi
Karaalioğlu Parkı’ndaki Ramazan Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen hemşeri gecelerinde bu kez Giritliler Gecesi düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Antalya Giritliler Derneği ile birlikte düzenlenen gecede sevilen sanatçı Serpil Doğan Konseri verdi. Akdeniz’in sıcaklığını yansıtan Yunanca ve Türkçe birçok sevilen eseri seslendiren sanatçı Antalyalılara güzel bir akşam yaşattı. Gecenin atmosferine kapılan izleyicilerde sanatçıya eşlik ederek hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.

Başkan Böcek’e teşekkür
Gecenin sonunda Antalya Giritliler Derneği adına konuşan dernek başkanı Başkanı Ali Cem Çon “ Giritliler olarak Antalya’da yine unutulmaz bir akşamı daha birlikte yaşadık. Antalyalı vatandaşlarımızla kucaklaştığımız bu güzel ortamı bizlere sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e çok teşekkür ederiz” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.