banner113

Atatürk'ün silah arkadaşı Kazım Karabekir'in kızı Alanya da

banner106

Alanya Belediyesi tarafından “Okuyan Şehir Alanya” sloganıyla Kültür Merkezi’nde 25 Ekim’de açılan kitap fuarının ikinci gününde Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir, “Cumhuriyetin Kuruluşu” konulu söyleşisiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi öğrenci ve vatandaşlarla buluştu.

Atatürk'ün silah arkadaşı Kazım Karabekir'in kızı Alanya da
29 Ekim 2018 Pazartesi 06:42

banner108
banner238
Kazım Karabekir Paşa’nın okul yıllarında Cumhuriyetin kuruluşuna kadar geçen süreçte katıldığı savaşları, Kurtuluş Savaşı döneminde Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet Paşa ile yaşadığı anıları anlatan Timsal Karabekir, Sarıkamış’ta Rusların Erzurum’a kadar ilerlemesine sebep olan Ermeni ihanetine değindi. Timsal Karabekir’in söyleşisi katılımcılar tarafından sık sık alkışlandı.

Söyleşi sonunda Alanya Belediye Tiyatrosu Müdürü Hüseyin Çinal, Timsal Karabekir’e teşekkür ederek Alanya Belediyesi tarafından yayınlanan kitapları hediye etti.

EN ÇOK SATAN KİTAPLAR BU FUARDA DAHA UCUZ
20 yayınevinin katıldığı fuarda en çok satan kitaplar %20 indirimle satılıyor. Öğrenci ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fuar 4 Kasım’a kadar açık kalacak. 

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.