banner113

Başkandan davet var!

banner106

Alanya caz festivali başlıyor.

Başkandan davet var!
26 Eylül 2019 Perşembe 18:23

banner108
banner238
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Encümen Toplantısı’nın ardından yaptığı gündem değerlendirmesinde bütün vatandaşları 4 gün boyunca devam edecek Caz Günleri’ne davet etti. Başkan Yücel; “16 yıldır devam eden Uluslararası Caz Günleri bu akşam Burcu Karadağ, Neco ve Cengiz Özdemir konserleriyle başlıyor. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası boyutta 300’e yakın sanatçıyı konuk ettiğimiz, dünyanın 4 bir yanından hem izleyici hem de sanatçı olarak birçok ziyaretçiyi ağırladığımız bu muhteşem organizasyona bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi.
“DİL BİR MİLLETİN EN ÖNEMLİ SEMBOLÜDÜR”
Her yıl 26 Eylül’de kutlanan Türk Dil Bayramı’nı unutmayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Dil bir milletin en önemli sembolüdür. Milletleri bir arada tutan ve yok olmasını engelleyen önemli faktörlerden birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Türk Dili dünyanın en güzel, en zengin ve en kolay dilidir. Onun için her Türk dilini çok sevip, onu yükseltmek için de mücadele etmelidir. Bu vesileyle herkesin Türk Dil Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.
ULUSLARARASI ALANYA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR
Geçtiğimiz yıl başlatılan ve bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Alanya Uluslararası Bisiklet Festivali başlıyor. Başkan Yücel, 27-29 Eylül tarihlerinde Kestel’de gerçekleştirilecek olan festivale bütün vatandaşları davet etti. Başkan Yücel; “27-29 Eylül tarihleri arasında Kestel’de gerçekleştirilecek olan Bisiklet Festivali’ne 35’i Alanya’dan olmak üzere 300 kişi katılıyor. 27 Eylül Cuma günü saat 10.00’da Kestel Kamp alanından start verilecek ve üç gün boyunca her gün farklı güzergâhlar olmak üzere; Sapadere Kanyonu - Dim Çayı – şehir merkezinde katılımcılar pedal çevirecek. Bisiklet kullanmayı teşvik etmek amacıyla düzenlenen bu güzel organizasyona herkesi davet ediyorum.” diyerek sözlerini ekledi.


banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.