banner113

Bay Protokolden personele seminer

banner106

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla Belediye personellerine, Bay Protokol İhsan Ataöv tarafından ‘Protokol Yönetimi ve Kurumsal Temsil Eğitimi’ semineri verildi.

Bay Protokolden personele seminer
23 Mart 2021 Salı 09:20

banner108
banner238

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, kontrollü normalleşme süreci ile birlikte hizmet içi eğitim çalışmasına başladı. Bu kapsamda Alanya Kültür Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen programla, Alanya Belediyesi personellerine Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv’ün sunumuyla protokol yönetimi ve kurumsal temsil eğitimi verildi.

BAŞKAN YÜCEL DE KATILDI
Bay Protokol olarak tanınan Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv’ün sunumuyla gerçekleştirilen eğitim seminerine, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. Seminerde Başkan Yücel’in yanısıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelleri yer aldı. Bay Protokol Ataöv, katılımcılara protokol nedir? İlk izlenim, kişisel imaj, kurumsal temsil, protokol bilgisi gibi konularda bilgiler aktardı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel eğitim semineri sonrasında, Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv’e Alanya’nın Fethi’nin 800. yıl anısına hazırlanan hediyeyi takdim etti.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.