banner113

BURCU GÜNEŞ ALANYA’DA SAHNE ALDI

banner106

Alanya’nın mimari ödüllü tesisi Mylome Luxury Hotel & Resort, Ramazan Bayramı’nın son gününde Türk pop müziğinin ünlü ismi Burcu Güneş’i konuk etti.

05 Mayıs 2022 Perşembe 14:37

banner108
banner238

Bayramda yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olan Mylome Luxury Hotel & Resort’te sahne alan Türk Pop Müziğinin özel seslerinden Burcu Güneş, sahildeki iskelede kurulan sahnesi ile misafirlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren Burcu Güneş, yabancı repertuarı ile de otelde bulunan yabancı misafirlerin de ilgisini çekmeyi başardı.

Sahneye “Alanya’ya selam olsun!” cümlesi ile başlayan Burcu Güneş “ Öncelikle hepinize iyi bayramlar diliyoruz.  Bu muhteşem otelimize, Mylome Luxury Hotel’e hepiniz hoş geldiniz. Sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Çok sevdiğimiz Alanyamızdayız ve Alanya’nın best otelindeyiz. Maşallah otelimiz de ful. Bizleri yalnız bırakmadınız, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konser sonrası görüşlerini aldığımız Mylome Luxury Hotel & Resort Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal, güzel bir akşam yaşadıklarını belirterek “ Bu bayram umduğumuz gibi oldu. Otelimiz tam doluydu. Yoğun geçti. Misafir portföyümüz, % 61 Türk misafirlerimiz, geri kalanı da doğu ve Batı Avrupalı misafirlerimiz ile % 3 de Orta doğu misafirlerimizden oluştu. Her şey çok güzeldi ancak tek engelimiz havaların biraz serin olmasıydı. Havanın daha iyi olmasını tercih ederdik. Bayramın birinci ve ikinci günü ful animasyonla geçirdik. Bayramın üçüncü günü de Burcu Güneş otelimizde sahne aldı. Türk misafirlerimiz çok memnun oldu. Burcu Güneş, yabancı repertuarı ile de çok iyiydi. İşletmemize marka değeri kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.