banner113

ÇATALCA ALAİYE ŞEHİTLİĞİ ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

banner106

Alanya Kent Konseyi’nin her sene düzenlediği Çatalca Alaiye Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Alanya heyeti Çatalca’da düzenlenen Alaiye Şehitlerini Anma Törenine katıldı

ÇATALCA ALAİYE ŞEHİTLİĞİ ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
17 Kasım 2022 Perşembe 17:02

banner108
banner238

Törene Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Protokol üyeleri ve Çatalcalılar katıldı.

Tören Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan tarafından sunulan çelenk ile başladı. 

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan konuşmasında “100. Yılında anma etkinliklerine geldiğimiz Çatalca’da Alanya Kent Konseyi Alaiye şehitlerinin torunları olarak kalabalık bir heyetle katılıyoruz ve Çatalcalılar ile beraber anıyoruz. Milletimiz vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır. Alaiye Şehitlerimizin ruhları şad olsun.” Dedi. 

Konuşmaların ardından Kuranı Kerim Tilaveti ve dualarla şehitler anıldı.

Alanya Kent Konseyi Başkanımız Nurhan Özcan Alanya Belediye BaşkanımızAdem Murat Yücel’in gönderdiği ipek kozası tablolar Çatalça Kaymakamı ve Çatalca Belediye Başkanına takdim etti.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.