banner113

DEMKOD’dan vefaya plaket 

banner106

Üniversite hayatında bursundan yararlandığı DEMKOD’a iş hayatına atılınca destekleri esirgemeyerek vefa örneği gösteren Gayrimenkul Danışmanı Ayhan Öztürk’e DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karagöz tarafından plaket takdim edildi.

DEMKOD’dan vefaya plaket 
13 Ocak 2021 Çarşamba 16:34

banner108
banner238

Demirtaş Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (DEMKOD), kırsal kesimlerden üniversitede okuyan öğrencilere burs desteği sağlamaya devam ediyor. DEMKOD Başkanı Emine Keyaoğlu, bursiyerlere yeni yılın ilk bursunun öğrencilerin hesaplarına yatırıldığını duyurdu. 

Keyaoğlu, üniversite hayatında DEMKOD bursundan yararlanan ve iş hayatına atıldıktan sonra derneğin yönetiminde yer alan Ayhan Öztürk’e desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Keyaoğlu, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karagöz ile birlikte işyerinde ziyaret ettiği Öztürk’ü örnek davranışından dolayı kutladı. 

Keyaoğlu, “Üniversite öğrencisiyken derneğimizin bursundan yararlanan ve iş hayatı ile birlikte desteğini hiçbir zaman esirgemeyerek başka öğrencilerin de okul hayatını kolaylaştıran Ayhan Öztürk’ü onurlandırmak istedik. Kendisine teşekkürlerimizi sunar iş hayatında başarılarının devamını dileriz” dedi. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Öztürk de vefanın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek DEMKOD’a desteğe artırarak devam edeceğini belirtti.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.