banner113

Gökbel, bu yıl iki ünlüyü ağırlayacak. Başkandan davet var...!

banner106

Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. 

Gökbel, bu yıl iki ünlüyü ağırlayacak. Başkandan davet var...!
03 Temmuz 2018 Salı 16:41

banner108
banner238

Başkan Yücel, meclis üyeleri ve vatandaşları 21, 22 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek “14. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri”ne davet etti.
“GÖKBEL ZENGİN ETKİNLİKLERE SAHNE OLACAK”
Türkiye’nin sayılı güreş organizasyonları arasında yer alan Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin, bu yıl 21-22 Temmuz tarihlerinde düzenleneceğini açıklayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm vatandaşları davet etti. Yücel, Gökbel Yaylası’nın zengin etkinliklere sahne olacağını söyledi. 
Alanya’nın ulusal ve uluslararası organizasyonlarla hep ön planda olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Yücel, “Amacımız ata sporumuzu yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak. Bu yıl ki organizasyonumuzun tarihi, Türkiye Güreş Federasyonu’nun takviminde 22 Temmuz olarak açıklandı. 21 Temmuz akşamı her yıl olduğu gibi konser etkinliğimiz, 22 Temmuz’da ise güreşlerimiz devam edecek. Zengin etkinliklere sahne olacak güreş organizasyonumuza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

KONSERLER, MUAZZEZ ERSOY VE ÜMİT BESEN’DEN
Bu yıl Gökbel’de Türk Taverna Müziği’nin unutulmaz parçalarına imza atan Ümit Besen ve Klasik Türk Sanat Müziği’nin öncü isimlerinden ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy sahne alacak. Saat 21.00’de Ümit Besen'le  başlayacak konser, saat 22.30 sahneye çıkacak Muazzez Ersoy'la devam edecek. Her iki sanatçı da Gökbel Güreşleri’ni izlemeye gelen davetli ve vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. 


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.