banner113

Hayırsever Nimet Alaettinoğlu'na Kaymakam'dan teşekkür plaketi

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanyalı Hayırsever Fatma Nimet Alaettinoğlu’nu evinde ziyaret etti, misafirperverliklerinden dolayı Alaettinoğlu ailesine teşekkür ederken Fatma Nimet Alaettinoğlu’na bir teşekkür plaketi verdi. 

Hayırsever Nimet Alaettinoğlu'na Kaymakam'dan teşekkür plaketi
19 Mart 2021 Cuma 16:04

banner108
banner238

Kaymakam Ürkmezer; “Daha önce de şehrimizde okullar yaptırıp gençlerin eğitimine, ülkemizin geleceğine katkı sunan kıymetli hayırseverimize hepimiz adına teşekkür ettim. Hayırsever Abdurrahman Alaettinoğlu’na Allah'tan rahmet ve çok değerli hayırsever Fatma Nimet Alaettinoğlu’na sağlık temenni ediyorum. Pandemi süreci nedeniyle kısa bir ziyaret oldu. Bundan sonra farklı organizasyonlarda bir araya gelmeyi umut ediyoruz” dedi.

Hayırseverlerimizin gelecek nesillere hediye ettikleri bağışları; 
Nimet Alaettinoğlu  ve Abdurrahman Alaettinoğlu  tarafından Cikcilli Mahallesi'nde 2000 yılında kendi adına Abdurrahman Alaettinoğlu Anadolu Lisesi'ni yaparak bağışlamıştır. 1994 yılında Nimet Alaettinoğlu İlk/Ortaokulu'nu yaparak bağışlamışlardır. Abdurrahman Alaettinoğlu  bu okullara ilaveten değerli anneleri adına  Fatma Alaettinoğlu  İlkokulu'nu Saray Mahalle'sine, Abdurrahman Alaettinoğlu  Orta Okulu'nu Hacet Mahallesi'ne, Nimet Alaettinoğlu Anadolu Lisesi'ni de Kızlarpınarı Mahallesi'ne yaparak hibe etmişlerdir. Abdurrahman Alaettinoğlu  ve eşi Nimet  Alaettinoğlu  tarafından hibe edilen Nimet Alaettinoğlu İlk/Ortaokulu ve Abdurrahman Alaettinoğlu  Anadolu Lisesi'nin arsaları Fatma Nimet Alaettinoğlu adına tapulu  malı iken Fatma Nimet Alaettinoğlu  tarafından hiçbir şart ve karşılık almaksızın arsaları Maliye Hazinesi adına okul olarak tahsis edilmek üzere 11 Mart 2021 tarihinde bağışlamıştır.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.