banner113

İstanbul'daki Alanyalılar bir araya geldi

banner106

İstanbul Alanyalıları Derneği, gurbete giden öğrenciler ile bir araya geldi. Derneğin öğrenci komisyon Başkanlığına getirilen İbrahim Aydoğan, ilk buluşmada Alanya muzu ikram etti.

İstanbul'daki Alanyalılar bir araya geldi
09 Mart 2020 Pazartesi 08:53

banner108
banner238
Alanya'dan eğitim, ticaret yada başka neden ile taşınananlar çatısı altında buluştuğu İstanbul Alanyalıları Derneği, öğrencilerle bir araya geldi. Derneğin öğrenci komisyon başkanlığı görevine getirilen Alanya'nın sevilen ve şahsın münhasır simalarından mimarlık Fakültesi öğrencisi İbrahim Aydoğan, dernek başkanı Kerim Uysal ve yönetim kurulu ilk buluşmada öğrencilere kahvaltı hazırladı.


Aydoğan öğrencilere Alanya muzu ikram etti. Görevin kendisine verildiğini ifade eden Aydoğan, "İstanbul’da yaşayan her Alanya’lı öğrencimizle iletişime geçtim. Derneğimiz Alanya’lı öğrenciler için her üyesi ile can siperane çalışıyor. İlk kahvaltı etkinliğimizi düzenledik. Yoğun katılımlarından dolayı öğrenci kardeşlerime ve bizleri destekleyen yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Ulaşamadığımız hemşehrilerimiz lütfen bizimle iletişime geçsin" dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.