banner113

Kaymakamlık, Belediye ve ALTSO'yu buluşturan proje!

banner106

Alanya Kaymakamlığı tarafından hazırlanan proje ile Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda kaydı bulunan, 294 sayılı kanuna tabii, 68 haneden 108 öksüz ve yetim çocuğa mektup ile ulaşıldı. 

Kaymakamlık, Belediye ve ALTSO'yu buluşturan proje!
16 Nisan 2021 Cuma 16:03

banner108
banner238


Alanya Kaymakamlığı SYDV, Alanya Belediyesi ve ALTSO tarafından çocuklarımızın istekleri doğrultusunda alınan; kıyafet, oyuncak, karyola, çalışma masası, perde, fırınlı ocak, koltuk takımı, gitar ve bilgisayar, laptop, tablet, teleskop gibi birbirinden farklı eşyalar ailelere ulaştırıldı. 
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer gerçekleşen proje hakkında şunları söyledi: “Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında dosyası bulunan öksüz veya yetim çocuklarımıza birer mektup yazdık, mektupta sağlıklarını, ihtiyaçlarını, hayallerini, onlar için ne yapabileceğimizi sorduk ve bunu bize mektupla iletmelerini istedik. 

Tüm bu yazışmalar şahsa özel ve özenle gerçekleşti. Çocuklarımızın, gençlerimizin bize yapmış olduğu geri bildirimler ile onlar için yapabileceklerimizi değerlendirdik ve projeyi hayata geçirdik. Bu projenin gerçekleşmesinde Kaymakamlığımıza destek veren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e, ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin'e ve SYDV üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Kendileri çocuklarımızın bir çok talebini karşıladılar. Ramazan öncesi hediyelerimiz yerlerine ulaştı, çocuklarımızın gününü güzelleştirdi. Şimdi sıra çocuklarımızda; onlardan güzel haberlerini, başarılarını duymayı bekliyoruz. Yaşanılan bu zor günlerde mutlu bir hatıra oluşturabildiysek bunu hep birlikte yaptık, inşallah yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın hediyelerini sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmalarını diliyorum” dedi. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.