banner113

Mahmutlarda MAHKOD hizmette çığır açtı!

banner106

Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) 2. Olağan genel kurulunu Dernek Merkezinde gerçekleştirdi. Yönetimin büyük bir çoğunluğunun değiştiği genel kurulda Başkan yine Mesut İlhan seçilerek güven tazeledi.

Mahmutlarda MAHKOD hizmette çığır açtı!
29 Mart 2021 Pazartesi 14:54

banner108
banner238
GÜÇLÜ BİR LİSTE OLUŞTU
Asil Yönetime Mesut İlhan, Ercan Çatal, Kayhan Balta, Nurettin Göbüt, Abdullah Yazar, Şahin Çetin ve Güler Öz seçilirken, Denetleme kuruluna Ali Koç, Murat Can ve Şaban Kaya seçildiler.
ÜÇ YILDA HEDEFE ULAŞILDI
Faliyet raporunu okuyan Başkan Mesut İlhan beklenenden daha fazla hizmetlere imza attık dedi. İlhan “Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) Mahmutlar’da yaşayanların Derneğidir. Mahmutlar’da yaşayan her birey Dünyanın neresinde doğarsa doğsun Derneğe üye olabilir.
Derneğimizin amacı; Mahmutlara daha çok yatırım ve hizmetlerin gelmesi, sosyal ve sanatsal etkinliklerin daha fazla yapılması, Mahmutlar şu anda ilçe olmasa bile yaşayanların bir şehir ortamında yaşamasını sağlayacak projeler üreterek ilgili ve yetklili mercilerle iletişim kurarak gerçekleşmesini sağlamaktır. 

Mesut İlhan

3 YILDA GEREÇEKLEŞEN FALİYETLER  
 MAHKOD olarak Mahmutlar’da sosyal, siyasal, sportif, ekonomik, sanatsal bir çok çalışmalar  yaptık.
1- MAHKOD Derneği İlk kurulduğu zaman ilçemizde bulunan Resmi ve siyasi kurumların Başkanı ve 1. Derecede yetkililerini ziyaret ederek Derneğimiz ile ilgili bilgiler verdik. Mahmutlar’daki iş insanlarına ziyaretler gerçekleştirdik.
2- Mahmutlar’ın simgesi haline gelen Saat kulesini ve Mustafa Yüksel çeşmesini yeniden tadilatını sağladık. Desteklerinden dolayı, İş insanı Mustafa Sönmez ve Ahmet Gürses’e plaket vererek teşekkürlerimizi sunduk. 
3- Mahmutlar Belediyesi kapandıktan sonra  2018 yılında MAHKOD Derneği ve Alanya Belediyesi iş birliğinde halkımızı Gökhan TEPE konserinde kaynaşmasını sağladık.
4- Mahmutlar’da Ramazan ayında MAHKOD ve Alanya Belediyesi iş birliğinde Ramazan eğlencesi organizasyonu gerçekleşti. Organizasyona CHP Antalya Milletvekili Osman Çetin Budak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
 5 – MAHKOD olarak Ramazan ayında askıda ekmek kampanyası düzenledik. Mahmutlar’da bulunan 5 fırından binlerce ekmeği ihtiyaç sahipleri ile buluşmasını sağladık. Ramazan ayında çeşitli yardım kampanyalarına katıldık.
 6- 2018 yılında MAHKOD Organizasyonunda Ramazan Bayramında “ Mahmutlar Bayramlaşıyor” adında yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı Halk bayramlaşması gerçekleştirildi.
 7- Mahmutlar’da bulunan Tiyatro, Sinema ve Müzik gurupları ile projeler ürettik.
8- 2019 yılındaki yerel seçimlerinde siyasi partilerin Belediye Başkan adayları ile kahvaltı proğramı düzenledik. Bu toplantılarda Mahmutlar’a yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Adaylara sorunlar ve çözümleri içeren dosya sunduk.
 Mahmutlara NOTER gelmesi için MAHKOD olarak kamoyu oluşturduk. Alanya 6. Noteri Mahmutlar’ımıza kurularak hizmet veriyor. Emeği geçen ALTSO Başkanı Mehemet Şahin’e Plaket takdimi yaptık.
 9- Mahmutlar’a yeni açılan Orta Okulu bahçesine Atatürk büstü inşaa ettik. İş insanı İbrahim Boztaş’a katkılarından dolayı Plaket takdimi yaparak teşekkür ettik.  Mahmutlar Selçuklu Orta Okulu içerisine Seramik alımı ve işçilik yapılmasını MAHKOD olarak sağladık. Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu öğrencilerine Okul Forması alınmasına katkı yaptık. Mahmutlardaki tüm okullara 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramında şapka dağıttık.
 10- Mahmutlar’daki yerleşik yabancıları Atasporumuz Yağlı pehlivan güreşlerini izlemesi için her yıl Gökbel yaylasına taşıdık. Mahmutlar’da genç yaşta hayatını trafik kazalarında kaybeden gençler adına düzenlenen ‘VEFA’ futbol turnuvasına sponsor olduk.
 11- Basın ve Sosyal medyada Mahmutların ihtiyacı olan yatırımların gelmesini tetikleyen, sorunların giderilmesini sağlayan tüm konuları en üst perdeden dile getirdik.
12- MAHKOD olarak önümüzdeki süreçte Mahmutlar’a  HASTANE, İçerisinde yazlık ve Kışlık Düğün salonu, Sinema ve Tiyatro Salonları, Konferans Salonu ve Kütüphanenin yer aldığı KÜLTÜR MERKEZİ’i, Kapalı SPOR SALONU, Cebel-i Reis Dağına TELEFİRİK, Akdeniz Ünüversitesi’nin her hangi bir kolu olan FAKÜLTE ve DENİZDEKİ TAŞLAR’ın kırılması ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.
Katkıları için başta üyelerimiz olmak üzere tüm iş insanlarına kurun ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.