banner113

MISS MEDITERRANEAN 21 YAŞINDA 

banner106

DMR Yayıncılık Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 21.’si düzenlenecek olan Miss Mediterranean Güzellik yarışmasının kutlama partisi ve  pasta kesme töreni MyMeating Beach Clup'ta düzenlendi.     

MISS MEDITERRANEAN 21 YAŞINDA 
09 Eylül 2022 Cuma 13:59

banner108
banner238

Halen Expo Park Hotel’de kampları devam eden Kraliçe adayları Yarışmanın Gold sponsorlarından Özkaya Perde Dekorasyon’un açılışına katıldılar, daha sonra Consey İnşaat bünyesinde bulunan Boğaziçi Kursu ziyaret ettiler. Daha sonra Finalist güzellerin kamp ve final ayakkabılarını hazırlayan Yeşilhan Meth Shoes mağazasını ziyaret ettikten sonra Aktur Park bünyesinde bulunan Heart Of Antalya’da ki Avrupa’nın ikinci büyük 90 metre yüksekliğindeki dönme dolaba bindiler. Yine Aktur Park içerisinde bulunan Ahtapot ve gondola binerek eğlenceli dakikalar geçirdiler. Daha sonra güzeller ve organizasyon yetkilileri 21.yıl kutlaması için Yarışma sponsorlarından MyMeating Beach Clup'a gittiler ve akşam yemeğinin ardından pasta keserek Miss Mediterranean yarışmasının 21.yılını kutladılar.

21 yıldır geleneksel bir şekilde Miss Mediterranean Güzellik yarışmasını düzenlediklerini ve destek veren sponsor firmalara teşekkür ettiğini belirten yarışma organizatörü Ali Bulut; "belirli bir çizgide ve her yıl çıtamızı yükselterek Miss Mediterranean'ı Türkiye'nin markası haline getirdik sevinçliyiz ve 21.yılımızın gururunu yaşıyoruz" dedi.
FİNAL 11 EYLÜL’DE 
Tanıtım Production tarafından Bu yıl 21.si düzenlenecek olan  Miss Mediterranean 2022 Güzellik yarışmasının finali 11 Eylül 2022 tarihinde İnnvista Hotels'de gerçekleşecek. Final gecesine Ünlü Top Model ve Şarkıcı Tuğçe Aral şarkılarıyla renk katacak.

"Miss Mediterranean 2022" 
FİNALİSTLER 
        Aday NO: Adı Soyadı  :      
1.    Cansel YILDIRIM                    
2.    Ecehan ÇALIŞKAN                 
3.    Duygu İlayda KAYA
4.    Mısra DÖNMEZ                      
5.    Ezgi BAĞCI                              
6.    Dilara ÖZTÜRK                        
7.    Melda Nur KELEŞ                   
8.    Melike KELEŞ                          
9.    Hayriye Bahar ÇAKAR            
10.    Selin TOKYAY                          
11.    Zelihanaz ÖZER  
12.     Nevide ÇİÇEK    

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.