banner113

MÜSİAD Alanya'da görev dağılımını yaptı

banner106

MÜSİAD Alanya Şubesi 1. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Mustafa Durusoy, genel kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Toplantıda yönetim içi görev dağılımı yapıldı.

MÜSİAD Alanya'da görev dağılımını yaptı
18 Ağustos 2021 Çarşamba 11:26

banner108
banner238

MÜSİAD Alanya Şubesi'nin genel başkan Abdurrahman Kaan'ın da katılımı ile yaptığı 1'nci Olağan Genel kurulunda güven tazeleyen Mustafa Durusoy kongreden sonra ilk yönetim toplantısı yaptı. Toplantıda yönetim kurulu ve görev alanları belirlendi. Durusoy'un başkanlık ettiği toplantıda Ömer Özdemir Yerel Yapılanmadan, Hasan Düşünceli Markalaşma, Eğitim Mevzuat ve Pazarlamadan Saadet Sezen Tavlı Tavlı Bütçe ve Mali İşlerden, Celil Kara Proje ve İş Geliştirmeden, Fatma Ergun Çomruk Kurumsal İletişim ve MÜSİAD Kadın Komitesinden, Mehmet Gök ise Global Sahadan sorumlu başkan yardımcılığına getirildi. 

Toplantıda  Erhan Direkçi E-MÜSİAD ve Karz-ı Hasen, Mustafa Yürekli İnşaat Sektörü ve Çeşitlendirme, Naim Ergin Tarım Sektörü ve Çeşitlendirme, Sümeyra Artan Eğitim ve Tanıtım, Serkan Özdemir Üyelerin Entegrasyonu Kültürel Faaliyetler, Sinan Gürses Turizmin Çeşitlendirilmesi, Halit Tekin Basın Yayın, Medya ve Reklam, Yusuf Ergin İş Gücü Planlama, Ziya Çolak Sanayi Sektörü Geliştirme, Bilal Gömeç Dış İlişkiler ve İhracatı Geliştirme, Erdal Çelik MÜSİAD Invest Yatırım Ortaklı ve Akılı Şehirler ve Abdullah Göktaş ise KOBİ Geliştirme komitesinde Alihan Elçi Genç MÜSİAD başkanı olarak görev aldı. 
Başkan Mustafa Durusoy, yeni dönem de tıpkı daha önce olduğu gibi milli ve manevi değerleri önem vererek ülkenin ve Alanya’nın kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini belirtip çalışma arkadaşlarına başarı dileğinde bulunup alınan karaların MÜSİAD ailesine ve iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.