banner113

MÜSİAD'dan erzak bağışı!

banner106

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırladıkları erzak paketlerini Kızılay'a teslim etti. 

MÜSİAD'dan erzak bağışı!
10 Mayıs 2020 Pazar 12:36

banner108
banner238

MÜSİAD Alanya Şubesi ve Genç MÜSİAD tarafından temin edilen erzak paketleri Kızılay Alanya Şubesine teslim edildi. MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Uçkaya, Erhan Direkçi ve Ömer Özdemir üyeler tarafından hazırlanan 100 koli erzak paketini Kızılay Alanya Şubesine teslim etti. 

Durusoy, MÜSİAD Alanya Şubesi ve Genç MÜSİAD Alanya Şubesi olarak yönetim kurulu ve üyelerin katkısı ile Kovid-19’a karşı destek olmaya devam ettiklerini söyledi. Devletimiz ve milletimiz pandeminin ortaya çıktığı il ilk günden beri tıbbı ve insani malzeme desteği olmaya çalışıyoruz diyen Durusoy, “Kızılayımızın Alanya’da geçmişi çok uzun olmamasına rağmen oldukça başarılı çalışmalar yürütmekte. Dünyada ve ülkemizde yaptığı yardımlar ile milletimizin gururu olan Türk Kızılay’ı için hazırladığımızı yardım paketlerini Kızılay Alanya Şubesine dar gelirli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere teslim ettik. Hizmetlerin ve gayretlerinden dolayı kendilerini tebrik ederim” dedi. 
Durusoy, MÜSİAD Alanya Şube üyelerinin ayrıca şimdiye kadar 500 erzak kolisini de ihtiyaç sahiplerine teslim ettiklerini belirtti. 

Kızılay Alanya Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Dikici ise, Koronavirüs’in çıktığı ilk andan itibaren sahada olduklarını ifade ettiği konuşmasında, “İyilikle ilgili çalışmalarda MÜSİAD’ı da hep sahada gördük yanımızda gördük. Beraber bu iyilik kervanının yolcusuyuz. Bu günden bize ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazırladıkları erzakları teslim ettiler” dedi.
Teslim alınan yardımlar Kızılay gönüllülerinin araçları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.