banner113

Oltanı al, Alanya marinasına koş...

banner106

Olta balıkçılığı turnuvası “Alanya Jigging Tournament 2018” hafta sonu Alanya’da yapılacak.

Oltanı al, Alanya marinasına koş...
05 Aralık 2018 Çarşamba 14:14

banner108
banner238
ALANYA Sportif Olta Balıkçıları Derneği’nin (ASOBDER) 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde Alanya’da yapacağı olta balıkçılığı turnuvası “Alanya Jigging Tournament 2018”e günler kaldı. Sürdürülebilir turizm ve Alanya’da yapılabilecek aktivitelerin çeşitlenmesi anlamında bölgeye büyük katkı sağlayacak olan turnuvaya Türkiye’nin birçok şehrinden yarışmacılar kayıt yaptırıyor.
‘START ALANYA MARİNA’DAN VERİLECEK’
Olta balıkçılığı turnuvalarına dünyanın her köşesinde büyük ilgi olduğunu, dünya genelinde yapılan turnuvaların ilgili kitleler tarafından takip edildiğini ve ilerleyen yıllarda turnuvanın çok daha geniş kitlelere hitap edeceğini söyleyen ASOBDER Başkanı Hakan Kalaycı, “8-9 Aralık cumartesi-pazar günleri, hava şartlarının elverişsiz olması durumunda ise 15-16 Aralık’da yapılacak olan olta balıkçılığı turnuvamız Alanya Marina’da düzenlenecek. Ön kayıtların www.asobder.com web sayfasından yapıldığı turnuvanın resmi kayıtları yarışmanın ilk günü sabah 08.00’dan itibaren alınacak ve 13.30’da Marina’dan start verilecek. 
‘ÖDÜL 20 BİN TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ’
İlk günkü yarışma 18.30’da son bulacak. İkinci ve son gün ise 07.00’da başlayacak olan yarışma 12.30’da sona erecek ve 14.30’da ödül törenine geçilecek” dedi. Alanya’da ilk kez düzenlenecek olan yarışmayı 50 tekne ile sınırladıklarını dile getiren Kalaycı, “En Büyük Balık”, “Yakala Bırak” ve “Jüri Özel” ödülleriyle toplamda 20 bin TL’lik hediye çeki dağıtacaklarını dile getirdi. Etkinliğe ana sponsor Daiwa, Alanya Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Egetech, Alanya Marina ve Chill’li Restoran destek veriyor.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.