banner113

Protokolden farkındanlık için çevre temizliği!

banner106

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Gelecek Nesillere Yaşanılabilir Bir Dünya Bırak Projesi kapsamında Sahil Bandı Temizliği Farkındalık Etkinliğine katıldı.

Protokolden farkındanlık için çevre temizliği!
30 Mart 2022 Çarşamba 13:44

banner108
banner238


Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Gelecek Nesillere Yaşanılabilir Bir Dünya Bırak’’ Projesi kapsamında Alanya Damlataş plajında Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, kurum amirleri, STK’lar, öğrenci ve vatandaşların katılımıyla Sahil Bandı Temizliği etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat tarafından katılımcılara proje ile ilgili bilgiler verilip günün anlamına binaen konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından söz alan Kaymakam Ürkmezer katılımcılara hitap ederek ‘’ Değerli katılımcılar, sevgili öğrenciler ve vatandaşlar hepinizi selamlıyorum. Biliyorsunuz Alanya’mız her anlamda güzel bir kent. Bizlere düşen görev ise bu cennet güzellikteki kentimizi tüm Türkiye’ye olduğu gibi gelecek nesillerimize yaşanılabilir şekilde teslim etmektir. Çevre kirliliği dünyanın her noktasında en büyük sorunlardan birisi. Bu konuda kamu kurumları, Belediye, STK’lar ve tüm vatandaşlarımız üzerine düşen görevi yapıyorlar. Bugün burada bulunma amacımız sadece plajı temizlemek değil insanlarımızda çevre temizliği konusunda bilinç uyandırmak ve Alanya’mızı en temiz hale getirmek. Mesela burada öğrencilerimiz var biz öğrencilerimize temiz çevre bilincini iyi bir şekilde aşılayabilirsek bu bizim için büyük bir kazanım olur. Burada yaptığımız etkinlikler sadece sahil temizliği olarak değil , deniz altı temizliği, ormanlarımızın temizliği ve bu tür çalışmalar olarak devam edecektir. Bugün bu etkinliği düzenleyen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğine ve emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Alanya’mızı en temiz şekilde gelecek nesillere bırakmak için hep birlikte çalışacağız.’’ dedi. 
Kaymakam Ürkmezer’in konuşmasının ardından katılımcılara Türkler Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından müzik dinletisi yapıldı. Düzenlenen etkinlik Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, kurum amirleri, polisler, STK’lar öğrenci ve vatandaşlarla birlikte Damlataş plajında sahil temizliği yapmasıyla sona erdi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.