banner113

Sapadere kanyonu sezona hazır!

banner106

Sapadere Kanyon yolunda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi, asfalt çalışmalarına Demirtaş merkezde devam ediyor.

Sapadere kanyonu sezona hazır!
08 Nisan 2022 Cuma 15:36

banner108
banner238

İlçe genelinde yol, asfalt ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Sapadere Kanyon Yolu’nda sıcak asfalt serimi ve altyapı çalışması gerçekleştirdi. Kanyon yolundaki yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışması sırasında dere geçişine bakslar konarak yol güvenliği sağlandı.
SICAK ASFALT DEMİRTAŞ MERKEZDE DEVAM EDİYOR
Demirtaş Mahallesi’nde yol düzenleme ve asfalt çalışması devam ediyor. Bozuk yolların önce stabilize olarak düzenlendiği çalışmaların ardından asfalt serimi yapılıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Merkez ve batı mahallelerimizde olduğu gibi Alanya’mızın en önemli Mahallesi olan Demirtaş ve çevresinde de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyacı olan yol noktasında hiçbir sorun yaşamaları için azami gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda önemli turizm bölgemiz olan Sapadere Kanyon yolunu sezon öncesi yeniden elden geçirdik. Şu an asfalt çalışmamız Demirtaş merkezde devam ediyor. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.