banner113

Tatilcileri Bayram Hediyesi Bekliyor

banner106

Ramazan ayında yakaladığı misafir memnuniyetini Ramazan Bayramı'nda da sürdürmeyi planlayan Wome Deluxe, hem bayram indirimleri hem de Ferhat Göçer'in vereceği konser ile misafirlerine bayram armağanı sunmayı planlıyor.

Tatilcileri Bayram Hediyesi Bekliyor
04 Haziran 2018 Pazartesi 20:21

banner108
banner238

Misafirlerini Ramazan'ın manevi ve geleneksel atmosferi ile buluşturan Wome Deluxe, Ramazan Bayramı'nda bayram hediyesi vermeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya göre Alanya'da faaliyet gösteren söz konusu otel Wome Deluxe, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinliklerle misafirlerine Ramazan'ın manevi ve geleneksel güzelliklerini yaşatmanın yanında bayramda da misafirlerine sürprizlerle dolu tatil imkanı sunuyor.

'Ramazan'ı Ramazan yapan ne varsa bu Ramazan'da Wome'da' sloganıyla Ramazan'a merhaba diyen bahsi geçen kuruluşun Ramazan ayı boyunca; şerbetçi, orta oyunu, Ramazan'a özel lezzetler, Hacivat & Karagöz gibi Ramazan'a özgü etkinliklerle bu Ramazan'da adından sıkça söz ettirdiğini belirtildi. Otel, hem bayram kampanyası ile, hem de Ferhat Göçer'in vereceği bayram konseri ile misafirlerini karşılayacak.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.