banner113

Alaiye hotels, ödüle doymuyor

banner106

Alanya İncekum’da  5 yıldızlı ultra her şey dahil olarak hizmet vermekte olan Alaiye Resort & Spa Hotel’e her yıl tüm tatil puan ve yorumlama sitelerinden ödül yağıyor.

Alaiye hotels, ödüle doymuyor
07 Haziran 2017 Çarşamba 14:44

banner108
banner238
Alaiye Resort & SPA Hotel,  misafir memnuniyeti odaklı çalışmasının karşılığı olarak tatil yapan kişiler tarafından bir kez daha HolidayCheck tavsiye edilen otel ödülünü aldı.
Tatil ve konaklama yapılan tesislerin değerlendirildiği çok sayıda hatırı sayılır önemli internet siteleri bulunmaktadır. 
Alaiye Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal, Açıldığımız günden beri  hem Alaiye Resort Hotel hem de Alaiye Kleopatra Hotel için çok sayıda misafir memnuniyeti ile ilgili ödül aldıklarını belirterek  “Bu ödüllerin hepsinin ortak özelliği konaklama yapan misafirlerin tarafsız yorumları sonucunda verilmesidir ”dedi.

Aldıkları her ödülün hizmet sektörünün karnesi olduğunu belirten Uysal şunları söyledi:
“Bu karnelere baktığımız zaman günümüzdeki hizmet sektöründe başarının formülünü görüyoruz. Formül, kaliteli ürünler kullanıp, güler yüzlü, özverili hizmet ile maliyetlerden kısarak değil de vererek kazanmaktır. Alaiye Hotels olarak hizmet kalitesi yolunda değişmeyen adreslerden birisi olmaya devam edeceğiz, otellerimizden memnun ve yüksek tavsiyeler ile ayrılan her misafirimiz bizlerin en büyük ödülüdür.

Otel olarak misafir memnuniyetini personel memnuniyetiyle gerçekleştirebileceğimize inanıyoruz. Bunu, disiplinli çalışmamızın karşılığı olarak görüyorum. Bu, ödüllerin bir tesadüf olmadığının kanıtıdır. Başarımızın devamını sağlamak, en zirveye çıkmak ve devamlı orada kalmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu ödüllerin ülkemize ve bölgemize katkı sağlamasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.”


 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.