banner113

Alanya belediyesi'nden sosyal mesafeli bank!

banner106

Gündelik alışkanlıklardan yaşam tarzlarına kadar hayatı değiştiren COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) salgını nedeniyle Alanya Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ortak kullanım alanlarını sosyal mesafe kurallarını gözeterek yeniliyor.

Alanya belediyesi'nden sosyal mesafeli bank!
19 Haziran 2020 Cuma 15:17

banner108
banner238


Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklarda birçok kişinin yan yana oturup sohbet ettiği bank ve oturma guruplarını ‘sosyal mesafe’ kuralına uygun olarak yenilemeye başladı. Yeni tip banklara en fazla iki kişi oturabilirken kişiler arasında da birer metre mesafe bırakıldı. Önlem amaçlı yapılan bu düzenlemelere ek olarak tasarlanan uyarıcı afişler, tüm vatandaşlarımızın dikkatini çekecek şekilde banklara asılmaya başlandı. Görseller ile toplumsal bilincin de arttırılması hedefleniyor.

“ÖNCELİĞİMİZ SOSYAL MESAFE”
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar kent genelinde başlayan uygulamalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Koronavirüs kapsamında şantiyemizde kendi imkânlarımızla ürettiğimiz banklarımızı kısa sürede şehrin her yerine yayacağız. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan uyarılar neticesinde vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarını gözetmesi açısından ürettiğimiz banklar, hem sağlığımız için hem de çevre estetiği için muhtelif noktalara yerleştirilmeye başlandı” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.