banner113

Alanya Beşiktaşlılar derneği ziyaret etti

banner106

Alanya ilçesinde motosikletle tek teker üzerinde şov yapan gencin çarpması sonucu yaralı kurtulan anne ile 3 yaşındaki oğlunu, Alanya Beşiktaşlılar Derneği ziyaret etti. 

Alanya Beşiktaşlılar derneği ziyaret etti
13 Şubat 2018 Salı 16:43

banner108
banner238

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen motosiklet sürücüsü Burak Ö., 5 bin lira kefalet ve adli kontrol şartıyla serbest kalırken, Beşiktaşlılar Derneği, bacağındaki kırık nedeniyle ameliyat olan ve bugün hastaneden taburcu çocuğa iyileşme süresince bütün masraflarını karşılama sözü verdi. Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Derneklerden Sorumlu Yönetici Hakan Özköse ise telefon üzerinden görüntülü arama yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Özköse, minik Mustafa'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu
EVİNE GÖTÜRDÜ
Hastaneye ziyarete gelen Alanya Beşiktaşlılar Derneği Sadık Dizdaroğlu, taburcu olan Çağlayan'ı özel otomobille alarak evine götürdü. Evde de ziyarette bulunarak anne ve çocuğuna geçmiş olsun dileklerinde ileten Dizdaroğlu, Çağlayan'ın iyileşme sürecince bütün masraflarının dernek tarafından kaşınacağını sözünü verdi. Ziyaret esnasından Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Derneklerden Sorumlu Yönetici Hakan Özköse, telefon üzerinden görüntülü arama yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özköse telefondaki konuşmasında:"Mustafa'm nasılsın canım benim. Kocaman öpüyorum. Kendine iyi baksın geçmiş olsun. Allah şifalar versin" dedi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.