banner113

ALANYA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMA YAPTI: YABANCI UYRUKLU KADININ AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL, SINIR DIŞI EDİLECEK!

banner106

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı şu açıklamada bulundu.

ALANYA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI AÇIKLAMA YAPTI: YABANCI UYRUKLU KADININ AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL, SINIR DIŞI EDİLECEK!
23 Aralık 2022 Cuma 12:43

banner108
banner238

Bazı basın yayın organlarında "Alanya'da komşu dehşeti" başlığı altında Alanya'nın Oba mahallesinde bulunan bir apartmanda oturan yabancı uyruklu kadının, apartman içinde ateş yaktığı, dışkısını komşuların kapılarına sürdüğü, çöpleri merdiven boşluğuna attığı, duvarlara "Hepinizi yakacağım, Sizi havaya uçaracağım" gibi tehdit mesajları yazdığı bina sakinlerinin can güvenliklerinde endişe ettikleri yönünde haberler çıkması üzerine basın açıklaması yapılması ihtiyaç duyulmuştur.

Medyaya yansıya olayla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şüpheli A.Y hakkında kişilerin huzur ve sükununu bozma, mala zarar verme ve tehdit suçlarından gerekli olarak adli işlemler yapılmıştır. Adı geçen şüpheninin akıl sağlığının yerinde olmadığının yerinde olmadığının tespiti üzerine şüpheli ALKÜ'de gözlem altına alınmıştır. 
Şüpheli A.Y ve onunla birlikte ayrı yerde ikamet eden R.T'nin yabancı uyruklu oldukları ve ikamet izin sürelerinin dolduğunun anlaşılması üzerine Alanya Göç İdaresi müdürlüğüne bilgi verilerek adı geçenlerin sınır dışı edilmesi için işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurlur
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.