banner113

Alanya'da iki otel var!

banner106

Coral Travel'ı da bünyesinde barındıran OTI Holding, otelcilik ayağını hem yeniden yapılandıracak hem de otel sayısını 30'a çıkaracak.

Alanya'da iki otel var!
15 Ocak 2020 Çarşamba 14:15

banner108
banner238

Sekiz oteli bünyesine kattı

 

OTI Holding, otelcilikte radikal bir büyüme yapmaya hazırlanıyor. OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Coşkun Yurt, şirketin 30 otellik bir zincire ulaşacağını açıkladı. Şirket ilk atılımını yaparak aşağıdaki 8 oteli bünyesine kattı. Bu otellerden ikisi hariç (Otium Boutique Delight Hotel veOtium Boutique Delight Deluxe) tamamının her şey dahil konseptte hizmet vereceği açıklandı.

Otium Park Akman Beach Resort 4* Kemer,

Otium Sealight Beach Resort 5* Kuşadası,

Otium Özkaymak Select 5* Alanya,

Otium MC Beach Resort 5* Alanya,

Otium Family Eco Club 5* (eski Otium Eco Club),

Otium Family Stone Palace 5* Side,

Otium Boutique Delight Hotel Kaleiçi (Antalya)

Otium Boutique Delight Deluxe Kaleiçi (Antalya).

Coşkun Yurt: 15 otelle anlaştık

2020 yılında OTI'nin otel portföyünün birkaç kat büyüyeceğini belirten Coşkun Yurt, şu ana kadar Türkiye, Mısır ve Tunus'ta 15 otelle anlaştıklarını söyledi. 2020 yılının sonunda bünyelerindeki otel sayısının 30'a yükseleceğini açıklayan Coşkun Yurt, 2020 sonunda OTI'nin Türkiye'de en fazla oteli işleten grup olacağını ifade etti.

Mısır ve Tunus'ta 3 otel

Öte taraftan OTI Holding, otel markalarını Mısır ve Tunus'a da taşıyor. Şirket, Mısır'da Otium Pyramisa Beach Resort (Hurghada), Otium Family Amphoras Beach Resort (Şarm El Şeyh) ve Tunus'ta Otium Park Le Hammamet Resort (Hammamet) tesislerini de bünyesine kattı.

Otium Hotels ve Seven Seas markalarıyla faaliyet gösterecekler

OTI Holding'in otelcilikteki büyümesinin birkaç sac ayağından oluşacağı belirtildi. Bunlar kiralama, satın alma, işletme opsiyonları olarak sıralanırken, franchise seçeneğinin de değerlendirildiği ifade edildi.

OTI Holding bünyesine giren oteller, şirketin kendi standartlarına uygun olarak hizmet verecek. Şirket bünyesine katılacak olan oteller, Otium Hotels ve Seven Seas markaları altında faaliyet gösterecek.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.